טיפים לאירוח

< 1 דק’ קריאה

לפעמים אירוח גורם לאנשים “לעשות סלטות” כדי למצוא את המתכונים הכי מקוריים לארח, במיוחד אם מדובר באורחים שבעלי הבית מאוד מתאמצים להרשים. מתחילים לחשוב על כל מיני מנות שראיתם בטלוויזיה, שאכלתם בחתונה של הבת של השכנים בקיצור, מתחילים להתבלבל במקום ללכת על בטוח, על מה שאתם מכירים ויודעים לעשות הכי טוב, ורק ככה צריך להתנהל אירוח. על השולחן אמורות להיות מוגשות המנות שאתם יודעים לעשות הכי טוב, וחוץ מזה אוכל לא צריך להיות מרשים, את זה משיגים בעיצוב, אוכל צריך להיות טעים.

התאמת מנות הארוחה לחך האורחים, זו הבחירה הכי נכונה שאתם יכולים לעשות. אין דבר יותר מביך מלהכין מנות שמכילות רכיבים או טעמים שידוע לכם שהאורחים שלכם נרתעים או לא מתחברים אליהם. אם אתם יודעים שיש צמחוניים בין האורחים, הכינו גם להם כמה מנות ולא רק אחת, הם לא חייבים להרגיש שהמטבח הצמחוני שלכם מצומצם עבורם. הרעיון המרכזי באירוח זה שכולם יהיו מרוצים. אוכל טוב עושה מצב רוח טוב, ולכן הכינו מנות טעימות שהאורחים שלכם אולי כבר טעמו אצלכם פעם (אז מה?) אבל ארוחה שיהיה מי שיאכל אותה וגם יבקש עוד. מנות שיזכרו לכם הרבה זמן וגם יבקשו מכם את המתכון. זה המתכון לארוחת ערב מושלמת.

חזרה לעמוד: טיפים לאירוח

שתפו את הטיפ

אודות הכותב

Close Panel

שתפו אותנו בטיפים שלכם!

דילוג לתוכן