טיפים לאירוח

< 1 דק’ קריאה

עולם הקולינריה שלנו הפך כבר מזמן לעולם יצירתי, עם שפע של רעיונות גם בעיצוב השולחן, אבל גם ביצירת עמדות אירוח שונות בחלל. אם יש לכם אורחים לארוחת ערב, דאגו לכך שמלבד שולחן האוכל, תהיה גם עמדה של בר קטן שיצרתם בעצמכם. העמידו שולחן נחמד, קשטו אותו ומלאו אותו במיני משקאות מהם מכינים קוקטיילים, לצד כוסות נאות. שולחן בר כזה לקוקטיילים אפשר להקים בכל פינה בסלון, במרפסת המחוברת אליו, ואם מדובר בבית עם גינה אז זה יכול להיות בחוץ בחצר.  ציידו את האורחים במתכונים, ותנו להם להכין את המשקאות שלהם בעצמם, זה גם יותר כיף ללגום קוקטיל שאתה הכנת, וזה גם יוצר איזה פעילות עם האורחים. לוק של בר תמיד עושה שמח והופך את הערב למשהו יותר מיוחד מעוד ארוחת ערב. בעל הבית יכול להיות בר מן על הקוקטיילים או כאמור האורחים. נקודת המפגש הזו הופכת כבר להתרחשות חברתית מגבשת.

הרבה יותר מיוחד מאשר להניח את המשקאות על השולחן, או להקפיץ מהמטבח. נותן הרגשה של אירוע ממש, מחשבה והשקעה. יוצר אווירה של מסיבה והופך כל ארוחה לחגיגה .

חזרה לעמוד: טיפים לאירוח

שתפו את הטיפ

אודות הכותב

Close Panel

שתפו אותנו בטיפים שלכם!

דילוג לתוכן